Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider
Arsim Profesional

Ausbildung Altenpfleger/in - pas këtij arsimi profesional është jeta, bota e shumë njerëzve të moshuar dhe një profesion plot dinamik. Po lind pyetja - si zhvillohet ky arsim profesional dhe çfarë të ardhurash ofron? Në parim arsimi tre-vjeçar i infermierisë përbëhet nga dy pjesë thelbësore: pjesa teorike dhe pjesa praktike e saj.

 
Lexo me shume
 

Hapi drejt perspektives

Stafi i suksesit tuaj